Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni’nin bu yıl 10’cusu düzenleniyor. Kayıtları başlayan Sünnet Şöleni için başvurular 30 Temmuz’da sona eriyor.

        Kepez Belediyesi, Sünnet Şöleni düzenliyor. Geleneksel hale getirilen sünnet şöleninin bu yıl 10’cusu gerçekleştirilecek. Kepez Belediyesi’nin çeşitli nedenlerle sünnet olamamış çocuklar için organize ettiği sünnet şöleninin kayıt süreci başladı. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen aileler, nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte Kepez Belediyesi’nin yanında bulunan Belediye Sağlık Merkezine başvuruda bulunmaları gerekiyor.

        Kayıtlar 30 Temmuz’da sona eriyor

        Kepez’de ikamet eden 6 yaş üstü çocukların kabul edileceği sünnet şöleninin kayıtları 30 Temmuz’da sona eriyor. Kepez Belediyesi, erkekliğe ilk adımını atacak olan çocuklara pantolon, gömlek, pelerin, ayakkabı, taç ve asadan oluşan sünnet kıyafetlerini de ücretsiz olarak hediye edecek. Kayıtların tamamlanmasının ardından çocukların sünnet operasyonu gerçekleştirilecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda sünnet şöleni muhteşem bir organizasyonla sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa