Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) düzenlenen “Engellere Kapaktan Yollar Yapalım” projesi kapsamında toplanan mavi kapaklar karşılığında kazanılan 24 adet beyaz baston Bilgi Bahçesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne hediye edildi.

        Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Can Ertekin, Uzmanlar Huriye Oğuz ve Zübeyde Kütük ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Bilgi Bahçesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurten Acar ve Dernek Başkan Yardımcısı Hacer Akdağ’a görme engelli vatandaşların kullanımına sunulmak üzere 24 adet beyaz bastonu teslim etti.

        Ziyarette Merkez Müdürü Prof. Dr. Can Ertekin, “2010 yılında başlattığımız ‘Engellere Kapaktan Yollar Yapalım’ projesi kapsamında bugüne kadar topladığımız mavi kapaklar karşılığında aldığımız 300 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bugün de burada 24 adet beyaz bastonu görme engelli kardeşlerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezimizin amacı çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmekle beraber engelli bireylerin hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek, onların ihtiyaçlarına dikkat çekebilmektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa