Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Belediyesi'nin Ramazan ayı geleneksel iftar sofrası ilçenin en uzak mahalleleri Dağbeli ve Bademağacı'nda kuruldu.

        Döşemealtı Belediyesi geleneksel iftar sofraları ilçenin en uzak mahalleleri olan Dağbeli ve Bademağacı'nda kuruldu. Her iki mahallede de yüzlerce mahalle sakininin aynı anda dua edip, iftarını açtığı gönül sofrasına konuk olan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç vatandaşlarla sohbet edip Ramazan ayını kutladı.

        İftarın ardından sahneye gelen Başkan Genç, mahalle halkının Ramazan ayını kutlarken, 4 yılda gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgiler verdi. Mahalle sakinleri daha sonra Döşemealtı Halk Tiyatrosu'nca hazırlanan "Komşu Köyün Delisi" isimli oyununu izledi. 7'den 70'e herkesi kahkahaya boğan oyun vatandaşlardan tam not aldı. Her iki iftar sofrasına Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa