Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya Belediyesi, sahillere soyunma kabini, duş ve tuvalet yerleştiriyor.

        Alanya Belediyesi tarafından ilk etapta ilçenin doğu sahillerine yapılacak 5 adet soyunma kabini, duş ve wc’nin projesi hazırlanarak 26.03.2018 tarihinde ihale edildi. 3 adet Mahmutlar sahiline, 1 adet Kargıcak sahiline ve 1 adet de Kestel sahiline olmak üzere 5 adet olan projenin her birinde 2 tane engelli wc, 2 tane normal wc, lavabolar ve 4 adet de soyunma kabini bulunuyor. Ayrıca projede 4 kişilik de duş yer alıyor. Doğu sahillerinde 5 noktaya yapılan soyunma kabini, wc ve duşların yapım işi Haziran ayında tamamlanacak.

        Yücel: “Çok büyük bir ihtiyacı karşılıyoruz”

        En temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda vatandaşların çok büyük sıkıntı yaşadığını kaydeden Belediye Başkanı Yücel, “Turizm sezonunda serinlemek için denizlerimize giren vatandaşlarımızın ve kente gelen misafirlerimizin en büyük ihtiyaçları olan duş, wc ve soyunma kabinlerinden oluşan mini tesisleri yoğun talep üzerine inşa ediyoruz. Şu an yapımları devam ediyor. Haziran ayında tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa