Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyesi, kentte okuma oranını artırmak, gençler ve çocuklara okumayı sevdirmek amacıyla başlattığı Kitap Günleri’nin 2’ncisini 110 Haziran tarihleri arasında düzenleyecek.

        Manavgat Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği kitap günleri, 110 Haziran 2018 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. 2. Manavgat Belediyesi Kitap Günleri’nde birçok yayınevi ve seçkin yazar, kitaplarını sergileyerek okurlarıyla buluşacak. Ayrıca ünlü yazarların konferans vereceği Kitap Günleri’nde etkinlikler, her gün saat 10.00’da başlayacak ve gece 22.00’ye kadar devam edecek. Manavgat Belediyesi, bölgenin yetiştirdiği yerel yazarları da etkinlik kapsamında ayrı bir alan içerisinde halkla buluşturacak.

        Yazarlar

        2. Kitap Günleri’nde yazarlar Kahraman Tazeoğlu, Mustafa Balbay, Zeynep Demirkaya, İsmail Saymaz, Gülsüm Öz, Altan Öymen, Metin Karausta, Kerimcan Kamal, Caner Akbal, Cezmi Ersöz, Erdal Kara, Nihan Ertem ve Tuluhan Tekelioğlu imza ve söyleşi günlerine katılacak.

        Sözen: “Manavgat’ta kitap günleri heyecanı”

        Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat’ta göreve geldiğimizden bu yana kentimizdeki kültürel ve sosyal hayatın artı değer kazanması için çalıştık. Halkımızı kitap okumaya özendirmek de bu kültürel çalışmalarımızdan bir tanesi. Vatandaşlarımızın ve tabiî ki de bizlerin heyecanla beklediği Kitap Günlerimizin 2.’sini düzenliyor olmaktan oldukça mutluyuz. Manavgat’ta kitap okuma oranının yüksek olduğunu biliyor ve etkinliğimize katılımın ilkinden daha da fazla olacağını tahmin ediyoruz. Tüm Manavgat halkımı, gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı, genç yaşlı herkesi kitap okumaya ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa