Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya Belediyesi, kaldırım ve parke çalışmasına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Oba Mahallesi Dutdibi Sokakta bin 300 metre kaldırım yapılıyor.

        Alanya Belediyesi yeni açılan imar yollarında kaldırım çalışması başlattı. Oba Mahallesi’nde başlatılan kaldırım çalışması bölge genelinde devam edecek. Özellikle engelli kullanımına uygun kaldırımları ile Alanya’nın engelsiz bir turizm kenti olarak örnek gösterildiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “yapılaşmanın tamamlandığı bölgelerde yol düzenleme ve kaldırım çalışmamız devam ediyor. Öncelikle Oba ve çevre mahallelerdeki modern yapılaşmaya uygun olarak çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Oba Mahallesi’nde Nazmi Yılmaz Ortaokulu çevresinde bağlantıları ile beraber bin 300 metre kaldırım yapıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa