Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi, 714 yaş arası çocukların sanatla iç içe yaz tatili geçirmeleri için gitardan bağlamaya, yan flütten darbuka ve tiyatroya yönelik yaz kursu açıyor.

        Muratpaşa Belediyesi, asırlık ağaçların gölgesinde, kuş sesleri içinde çocukların müzikten tiyatroya sanatla baş başa yaz tatili geçirmeleri için 714 yaş grubuna yönelik sanat kursları açıyor. Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Değirmenönü Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kurslar gitardan bağlamaya, yan flütten darbukaya, kemana ve orga, tiyatro ve diksiyondan dansa ve seramiğe farklı branşlarda açılacak. 11 Haziran14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek kurslar için 6 Haziran Çarşamba mesai bitimine kadar başvuru yapılabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa