Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) Batı ilçeleri geleneksel iftar programı Ramazan ayının yedinci gününde Finike’de gerçekleştirildi.

        AESOB Batı ilçeleri geleneksel iftar programına Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Finike Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Oskay, Finike Jandarma Komutanı J.Yzb. Yakup Alagözoğlu, Finike Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Finike Sahil Güvenlik Bot Komutanı Cenk Çaka, CHP Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, MHP Finike İlçe Başkanı Hakan Türksoy, Finike Mal Müdür Vekili Mustafa Çiftçi, AESOB Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri, Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş’ta bulunan Oda Başkanları, Yönetim, Denetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterleri, Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanları ve Kamyoncular Kooperatif Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, esnaf ve sanatkarlar katıldı.

        İftar programında konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “1 Mayıs 2018 günü Birliğimizin seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Bizleri 4 yıllığına seçtiniz, İnşallah bizler de 4 yıl sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Ramazan ayı insanlar arasında dayanışmaya, yardımlaşmaya ve gönül birliğine vesile olan mübarek bir ay. Rahmet ve bereketin sağanak sağanak yağdığı bu mübarek günlerde bizler de Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmak adına geleneksel olarak iftar programları düzenliyoruz. Bugün de burada Batı ilçelerimize yönelik iftar programımızı Finike ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Hem Kaş’tan, Demre’den hem de Kemer, Kumluca’dan herkesin eşit mesafede, rahatça gelebilmesi için iftarımızı burada düzenliyoruz. Önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimize yönelik iftar programlarımız olacak ve aynı birlik ve beraberliği İnşallah o iftar sofralarında da paylaşacağız” dedi.

        Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ise, “Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyelere çıktığı özel bir ay. Bu iftar sofraları birliğimizi güçlendirmeye vesile oluyor. Toplumun her kesimi bu sofralarda bir araya geliyor. Ben bu sofralarda buluşmamıza vesile olan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Adlıhan Dere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa