Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalyapor’da devre arasında teknik direktörlük görevine getirilen Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı.

        20172018 sezonunun devre arasında göreve gelen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak kırmızıbeyazlı takımdan ayrıldı. Antalyaspor geçtiğimiz sezona deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ile başlamış, ilk 5 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçince Çalımbay görevinden ayrılmıştı. Teknik adamlık koltuğuna oturan Leonardo Araujo yönetiminde çıkılan 8 maçta alınan 5 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet, Brezilyalı teknik adamla yolların ayrılmasına neden oldu.

        Küme düşme tehlikesi yaşayan Antalyaspor, son olarak takımın başına Hamza Hamzaoğlu'nu getirdi. Başarılı teknik adamla 18 maça çıkan kırmızıbeyazlılar, 6 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti ve ligi 38 puanla 14. sırada tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa