Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyespor, son maçta Aksaray Belediyesporu 2027 mağlup etti.

        20172018 Sezonunda lig bitimine iki hafta kala Şampiyonluğunu ilan eden Muratpaşa Belediyespor, ağırlıklı olarak genç oyuncularla çıktığı Aksaray seferinden galibiyetle döndü. Hasandağı Spor Salonu’nda oynanan maçı Hamza Sükan ve Halil Kılıç ikilisi yönetti. Takımın tecrübeli oyuncularını yedek kulübesinde tutan Birol Ünsal maç kadrosunu genç meleklerden oluşturdu.

        Geçtiğimiz hafta evinde süper lig şampiyonluk kupasını kaldıran paşanın melekleri prestij maçında, rakibine karşı üstünlüğü elden bırakmadı. Cansu ve Dönegül Bozdoğan 7’şer golle maçın en skorer oyuncuları olurken, Merve Durdu gösterdiği oyunla maçın yıldızı oldu. Galibiyet sonrasında Antrenör Birol Ünsal, “Başarılı bir sezon geçirdik, bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa