Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyespor U15 takımında forma giyen Kepez’in genç kramponları Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında Denizli’de 3’te 3 yaparak şampiyonluğa namağlup ilerliyor.

        Antalya şampiyonu olan Kepez Belediyespor, Denizli’de yapılan U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Grup Şampiyonası’nda rakiplerini eleyerek grup şampiyonu oldu. IYAŞ Spor ve Bucak Oğuzhanspor’u 20’lık aynı skorla yenen Kepez Belediyespor, son maçında Kütahya Yeşilayspor’u 63’lük skorla yenerek hedefe namağlup ilerliyor.

        Alt yapı projesi meyvelerini vermeye başladı

        Önce Kepez’in Yıldızı, ardından Türkiye’nin Yıldızları olma hedefi ile başlatılan ‘Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi’ meyvelerini vermeye başladı. 4 yıldır Kepez bölgesinde yapılan yetenek taramaları sayesinde genç yetenekleri altyapıya kazandıran Kepez Belediyespor, bünyesinde oluşturduğu alt yapı takımları ile başarıdan başarıya koşuyor.

        Türkiye’nin Sporcu Fabrikası oldu

        Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Denizli’de oynanan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında namağlup başarı elde eden sporcularıma ve teknik ekibime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Projeye başlarken hedeflediğimiz amaca günden güne daha çok yaklaşıyoruz. Artık Kepez Antalya’nın değil, Türkiye’nin sporcu fabrikası oldu.” dedi. Türkiye çeyrek finallerinde rakiplerini beklemeye başlayan Kepez Belediyespor U15 takımı, 20 maçlık çeyrek final maçları için hazırlıklarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa