Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ etap etap hizmete girerken, Başkan Menderes Türel projenin VaryantBeach Park Bölümü’nü gezdi. Yenilenen seyir terasından Konyaaltı Sahili’ni izleyen Başkan Türel, sosyal medya hesaplarından “Bu güzelliği yerinde görün” çağrısı yaptı.

        Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Konyaaltı Sahil Projesi etap etap hizmete açılmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE’nin yürüttüğü proje kapsamında 23 Nisan’da Sealife Otel’in önündeki ilk etap hizmete açılmasının ardından VaryantBeachpark etabı da kullanıma sunuldu. Çalışmalar büyük beğeni toplarken Başkan Menderes Türel de VaryantBeach Park Bölümünü gezerek, incelemelerde bulundu.Yenilenen seyir terasından bir süre Konyaaltı sahilini ve manzarayı izleyen Başkan Türel, bir süre yenilenen yürüyüş yollarında gezdi.

        Sosyal medyadan çağrı yaptı Her konuşmasında Konyaaltı Sahil Projesi’nden övgüyle söz eden Başkan Türel, projeden duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Türel, “Ben anlatmayayım.Bu güzelliği yerinde görün” sözleriyle Antalyalıları Konyaaltı Sahili’ne davet ederek bu güzelliği yerinde görmelerini istedi.

        Yeni bir yaşam alanı oluşturuldu

        Akdeniz’in mavisi ile yeşilini buluşturan Konyaaltı Sahil Projesi’ne Antalyalılar da yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle yeşil alanları ve peyzajıyla beğeni toplayan projede sahil boyunca sıralanan ağaçlar, doğal taşlarla kaplı yürüyüş yolları, gölgelikler ve oturma alanları ile Antalya’ya yeni bir yaşam alanı kazandırıldı. Yayaların kullanımına sunulan proje sosyal ve kültürel alanlar, gezi alanları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, aktivite alanları, rekreasyon alanları, yemeiçme alanlarıyla tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde düzenlendi. 30 bin metrekare yeşil alan oluşturuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa