Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kırcami'nin imar sorununu çözeceklerini ifade etti.

        Tütüncü, Cumhur İttifakı'nın Kırcami Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Kepez'deki hizmet modelini tüm Antalya'da uygulayacaklarını dile getirdi.

        Kepez'in birçok sorununu çözdüklerine dikkati çeken Tütüncü, ilçede bin 200 kilometre yeni yol açtıklarını, 150'den fazla okul, 15 hastane ve kamu sağlığı merkezi yaptıklarını kaydetti.

        İlçeye 3,5 milyon metrekare yeni yeşil alan kazandırdıkları bilgisini veren Tütüncü, "İlçedeki bir çok imar sorununu da çözmüştük. 'Çözülemez' denilen Altınova'nın imar planını çözdük ve yatırımları bu mahalleye çekmiştik. Kırcami imar planını da en güzel şekilde yapacağız." dedi.

        Açılışa, Açılışa TBMM NATO Parlamenter Asamblesi (PA) Türk Delegasyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Cumhur İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa