Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İtalya'da düzenlenen "7. Seneca Uluslararası Çağdaş Edebiyat Akademi Ödülleri"nde Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), solist sanatçısı Burcu Bükem Kuru ödüle layık görüldü.

        Bari Felsefe Bilimleri ve Sanat Akademisi ev sahipliğindeki organizasyonda, şiir ve edebiyat alanında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.

        Törende, çevirileriyle uluslararası şiir ve edebiyat dünyasına yaptığı katkılar dolayısıyla Antalya DOB sanatçısı Burcu Bükem Kuru da ödül aldı.

        Kuru, yaptığı açıklamada, organizasyonun bir parçası olmanın ve Türkiye'yi temsil etmenin büyük bir gurur olduğunu söyledi.

        Kendisini ödüle layık görenlere teşekkür eden Kuru, "Müzik ve edebiyat bir araya geldiğinde gerçekten çok güçlü ve etkili oluyor. Organizasyona katılmak, ülkemizi, Antalya operasını temsil etmek benim için çok özeldi. Ülkem adına çok mutlu ve gururluyum." dedi.

        Kuru, törende piyanist Sergio Lapedota eşliğinde bir resital verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa