Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçimlerin, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kritik seçimi olduğuna dikkati çekerek "İnşallah milletimiz, ülkemiz, devletimiz için hayırlı, uğurlu olur." dedi.

        Bakan Çavuşoğlu, oyunu eşi Hülya Çavuşoğlu ile Antalya'nın Alanya ilçesindeki Ayşen Cengiz Urfalıoğlu İlkokulunda kullandı.

        Gazetecilere açıklama yapan Çavuşoğlu, bugüne kadar kampanyayı Türkiye'de yürüttüklerini, vatandaşlardan oy istediklerini söyledi.

        Bugün de vatandaşlık görevinin yapıldığını belirten Çavuşoğlu, "Oyumuzu kullandık. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Bu seçimlere yeni bir hükümet sistemiyle gittik. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kritik seçimidir. İnşallah milletimiz, ülkemiz, devletimiz için hayırlı, uğurlu olur. Daha fazla istikrar ve büyümeye, kalkınmaya vesile olur." ifadelerini kullandı.

        Oy kullanmaya gelen seçmenlerle sohbet eden Çavuşoğlu daha sonra eşiyle okuldan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa