Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, göreve başladığında kendisine tebrik mektubu gönderen ilkokul öğrencisi Melisa Nur Arslan'ı görüntülü arayarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

        Bakan Tunç, sosyal medya hesabından, Ankara Şehit Erhan Ar İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Arslan ile yaptığı görüşmeyi paylaştı.

        Göreve başladığı dönemde bir mektup aldığını, Arslan'ın özenle yazdığı mektupta yeni görevi için kendisini tebrik ettiğini belirten Tunç, "O mektubun sahibi Melisa'ya ve arkadaşlarına teşekkür etme fırsatı buldum. Pırıl pırıl çocuk gözlerinde heyecanı ve sevgiyi görmek, benim için çok özel bir hediyeydi. Bu ülke Türkiye Yüzyılı hedeflerine siz çocuklarla ulaşacak. Vicdanınız, inancınız, vatan sevginiz ve başarılarınızla hep gurur duyacağız." ifadesini kullandı.

        Tunç, Arslan ile öğrenci arkadaşlarına başarı diledi, çok çalışmaları, okulu en güzel şekilde bitirmeleri ve ailelerine, vatana, millete hayırlı birer evlat olarak yetişmeleri tavsiyesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa