Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu (TMPF) ve Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında "Ankara'da Spor Zamanı" isimli iş birliği protokolü imzalandı.

        TMPF'nin açıklamasına göre, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen imza törenine TMPF Başkanı Veli Ozan Çakır, TCF Genel Sekreteri Recep Şahin, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak katıldı.

        İş birliği protokolü, Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi/özel ilkokul, ortaokul ve liselerdeki beden eğitimi ders saatlerinde modern pentatlon ve cimnastik branşlarına yönelik etkinlikler, antrenmanlar ve eğitsel oyunlar içeren aktiviteler yapılmasını içeriyor.

        Eğitimler ilk etapta pilot olarak seçilen beş okulda başlayacak. Ankara'daki Şehit Hamza Yıldırım Ortaokulu, Şehit Abdülkadir Yüzbaşıoğlu Ortaokulu, Ahi Evran Ortaokulu, Ahmet Ülkü Durusoy Ortaokulu ve Cenk Yakın Ortaokulunda başlayacak projenin, uzun vadede diğer illerdeki okullarda da yaygınlaşması hedefleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa