Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

        Milli Egemenlik Alanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan kutlamalar, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi Konferans Salonu'nda devam etti.

        Şehit Ali Anar Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Programda ilçede görev yapan en genç ve en kıdemli öğretmenler konuşma yaptı, "Öğretmen deyince aklınıza ne geliyor" röportajının videosu gösterildi.

        Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin ettiği, halkoyunları gösterisi, müzik dinletisi, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesinin verilmesinin ardından program sona erdi.

        Program sonunda davetliler, "Öğretmenler Günü" adlı resim sergisini gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa