Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Amasya'da meydana gelen kazada yaralananlardan 33'ünün olay yerine görevlendirilen 19 ambulans ve 2 UMKE timi ile hastaneye nakledildiğini, 2 kişinin ise herhangi bir tedaviye ihtiyaç duymadığını beyan ettiğini bildirdi.

        Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazaya ilişkin bilgi verdi.

        Kazada 5'i olay yerinde olmak üzere 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve 35 kişinin yaralandığını aktaran Koca, şunları kaydetti:

        "Yaralılardan 33'ü olay yerine görevlendirilen 19 ambulans ve 2 UMKE timi ile hastaneye nakledilmiş, 2 kişiyse herhangi bir tedaviye ihtiyaç duymadığını beyan etmiştir. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralananlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, tedavileri için elimizden geleni yapacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa