Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - CHP tarafından Anadolu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

        Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, CHP tarafından yarın Anadolu Meydanı'nda gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle trafikte aksaklık yaşanmaması adına bazı tedbirler alındı.

        Bu kapsamda, bu geceden itibaren toplantı sona erene kadar, Dögol Caddesi'nden Kazım Karabekir Caddesi'ne dönüş ve Anıt Caddesi'nden Kazım Karabekir Caddesi istikameti araç trafiğine kapalı olacak.

        Ayrıca yarın saat 12.00'den etkinlik sona erene kadar Anıt Caddesi (Gençlik Caddesi-Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anadolu

        Meydanı arası), Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı ile Anadolu Meydanı arası (Ulaştırma Kavşağı alt geçit dahil), Hipodrom Caddesi'nden Kazım Karabekir Caddesi Anadolu Meydanı istikametine dönüş yan varyantı (Büyükşehir Belediyesi tarafı), GMK Bulvarı (Demirtepe Köprüsü kesişimi-Anadolu Meydanı arası), Dögol Caddesi (Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arası), Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne dönüş yan varyantları ve Anadolu Meydanı ile buralara açılan cadde ve sokaklar çift yönlü araç trafiğine kapatılacak.

        Açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yol durumunu dikkate almaları gerektiği uyarısı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa