Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Ankara Eskişehir Arası Kaç Km? Uçakla, Otobüsle ve Arabayla Ankara Eskişehir Arası Kaç Saat?

        Ankara ve Eskişehir günübirlik turların yapıldığı, birbirine yakın mesafesi ve farklı ulaşım seçenekleri olan iki şehrimizdir. Bu yüzdne hem okul hem iş hem de gezi amaçlı bu iki şehir arasında sık sık seyahat edilir. Peki Ankara Eskişehir Arası Kaç Km? Uçakla, Otobüsle ve Arabayla Ankara Eskişehir Arası Kaç Saat? Sizler için hazırladığımız yazımızda ankara ve Eskişehir arasında yapılabilecek seyahattler hakkındaki tüm detayları bulabilirsiniz.

        Ankara Eskişehir Arası Kaç Km?

        Ankara ve Eskişehir arasındaki mesafenin ne kadar olduğu kişiler tarafından merak edilen konuların başınd ayer almaya devam ediyor. Ankara ve Eskişehir arasında hem otobüsle, hem özel araçla hem de trenle ulaşım sğalanabiliyor. Bu kapsamda bu iki il arasındaki karayolu mesafesinin 236 km olduğu biliniyor. Özellikle öğrenciler tarafından Ankara ve Eskişehir arasında en çok kullanılan ulaşım seçeneği ise tren larak karşımıza çıkıyor.

        REKLAM

        Ankara Eskişehir Arası Kaç Saat?

        Kişiler bir şehirden başka bir şehire giteden önnce, bu şehirler arasındaki ulaşımın ne kadar süreceğini bilmek ister. Bu süreye göre yol planlaması yapılır. Ankara ve Eskişehir arasındaki km mesafesi yakın olsa da kişiler bu iki il arasında da seyahat etmeden önce süreyi öğrenmek ister. Ankara’dan Eskişehir’e farklı ulaşım araçları ile yolculuk yapılabildiği için burada yol süreleri değişkenlik gösterebilir.

        Eskişehir Ankara Arası Arabayla Kaç Saat Sürüyor?

        Ankara’dan Eskişehir’e kişiler kendi araçlar ile gitmek isteyebilir. Özel araçlar ile yapılan bu yolculuk hem konforlu hem de kısa sürede tamamlanacaktır. Arabayla Ankara’dan Eskişehir’e gitmek isteyen bir kişi bu yolculuğu 2 ila 3 saat içerisinde tamamlayabilir.

        Eskişehir Ankara Otobüsle Kaç Saat Sürüyor?

        REKLAM

        Türkiye’de şehirlerarası seyahatlerde en sık kullanılan ulaşım seçeneklerinden biri de otobüstür. Otobüs yolculuğu hava yolu ve özel araç yolculuklarına göre daha uygun fiyatlı olmasının yanı sıra süre olarak özel araçla yapılan yolculuklara da yakındır. Bu yüzden Ankara’dan Eskişehir’e gitmek isteyen bir kişinin otobüs yolculuğu yaklaşık 4 saat sürecektir.

        Eskişehir Ankara Arası Uçakla Kaç Saat Sürüyor?

        Ankara ve Eskişehir arasında kullanılabilecek ulaşım seçeneklerinden biri de uçak yolculuğudur. Uçak yolculuğu iki şehir arasında 40 dakika gibi bir sürede gerçekleşir. Ancak Ankara’Dan havalimanı gitmek 1 saat gibi bir süreye takbül gelir. Bu yüzden kişiler havalimanındaki geçirilen süreyi de göz önüne aldığında bu yolculuğun yaklaşık 3 saati bulacağını bilmelidir. Ankara ve Eskişehir arasında uçak yolculuğu bu sebeple çok tercih edilen bir ulaşım yöntemi değildir.

        Ankara Eskişehir Arası Tren Yolculuğu Nasıl Yapılır?

        Ankara ve Eskişehir arasında yapılan yolculuklarda en sık tercih edilen ulaşım aracı ise trendir. Tren yolculuğu yapmak isteyenler için konforlu bir ulaşım aracıdır. Ankara ve Eskişehir tren garları merkezin içinde olduğu için ulaşım da oldukça kolaydır. Ankara ve Eskşehir arasında tren seferleri de sık aralıklar ile gerçekleşmektedir. İki şehir arasındaki tren yolculuğunun süresi ise 1 saat 10 dakika larak saptanmaktadır.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa