Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Android Wear 2.8 servis edildi - Teknoloji Haberleri

        Android, tıpkı akıllı telefonlarda olduğu gibi akıllı saatlerde de en çok kullanılan işletim sistemi olma özelliği taşıyor. Onlarca farklı marka tarafından kullanılan Android Wear, bugün itibariyle yeni bir güncelleme daha aldı.

        Bu güncellemenin detaylarına geçmeden önce, gelen güncellemenin telefonlardaki Android Wear uygulamasına gelen bir güncelleme olduğunu belirtelim. Yani bu güncellemenin OTA güncellemesi olarak da ifade ettiğimiz sistem güncellemesi olmadığını hatırlatalım.

        Her güncelleme gibi Android Wear 2.8'in de temel amacı, var olan hataları düzeltmek ve uygulamayı daha stabil hale getirmek. Ancak bu herhangi bir yeni özellik getirmediği anlamına gelmiyor.

        Yeni sürüm ile birlikte artık bildirimleri göreceğiniz ekran daha geniş olacak ve gelen bildirimlerin daha uzun bir kısmını göreceksiniz. Ayrıca, ekranın arka fonu da daha siyah olacak. Bu sayede hem görünüm hem de kullanım anlamında hissedilir bir fark olacak.

        Saydıklarımız dışında daha farklı özelliklerin olması da ihtimal dahilinde. Ancak henüz Google tarafından güncellemenin tüm detayları paylaşılmadığından bu konu hakkında yorum yapamıyoruz. Unutmadan, güncellemenin sizin cihazınıza ulaşmasının birkaç günü bulabileceğini de hatırlatmak da fayda var.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa