Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya 1'inci Amatör Lig'de mücadele eden Amasya Belediyespor'un kaleci antrenörü Kenan İmrol (36) Azime Karaçaltı ile yeşil sahada kıyılan nikah ile dünya evine girdi.

        Amasya Belediyespor'un kaleci antrenörlüğünü yapan ve aynı zamanda da adliyede çalışan Kenan İmrol, aynı kurumda çalıştığı Azime Karaçaltı ile yeşil sahada Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'in kıydığı nikah sonrasında dünya evine girdi.

        Yeşil beyaz balonlarla ve futbol toplarıyla süslenen sahada nikahları kıyılan çiftin şahitliklerini Amasya Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik ve Amasya Belediyespor Kulübü Başkanı Yılmaz Karaca yaptı.

        Yeşil sahada kıyılan nikah sonrasında Belediye Başkanı Cafer Özdemir'in elinden evlilik cüzdanını alan gelin Azime Karaçaltı ve Damat Kenan İmrol'un mutlulukları gözlerinden okundu.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        -Nikahtan görüntüler

        -Detaylar

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa