Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Silahlı Kuvvetleri Türk Armoni Yıldızları Orkestrası (TÜRKAY) Amasya’da bir konser verdi.

        1222 Haziran Uluslararası Amasya Atatürk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Yavuz Selim Meydanında sahneye çıkan TÜRKAY ekibi performansıyla alkış aldı.

        Konseri izleyen Vali Dr. Osman Varol ile Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, orkestra şefi Binbaşı Hakan Özgen’i kutladı. Konserin ardından konuk halk dansları ekipleri de gösteri yaptı.

        Festival için Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Hırvatistan, Bulgaristan, Gürcistan ve Moldova’dan gelen halk dansları ekipleri Vali Varol’u ziyaret etti.

        Binlerce yıllık tarih, kültür ve medeniyet birikimi içerisinde harmanlanan Amasya’nın mutlaka gezilip görülmesi gerektiğini belirten Varol, birçok büyük uygarlık döneminde çok önemli bir konumda bulunmuş şehrin adeta keşfedilmeyi bekleyen bir hazine olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa