Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla daha önce 4 kez tek başına aracıyla Türkiye'yi dolaşan Erol Özavcı'nın 5. defa başladığı seferi sürüyor.

        DSP'nin 2010'daki olağan kurultayında genel başkanlığa aday olduktan sonra AK Parti’ye katılıp Kocaeli’den 3 defa milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan aslen Vanlı olan Erol Özavcı, 24 Haziran seçimleri için Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarının yanı sıra ‘Dünya Lideri’ yazılarıyla donattığı kendi otomobiliyle çıktığı Türkiye turunda Amasya’ya ulaştı.

        Milletvekili aday listesinde bulunmamasını sorun etmediğini vurgulayan evli ve 4 çocuk babası Özavcı, “Yolumuza devam ediyoruz. Önemli olan vatan, millet ve bayraktır. Sahip çıkacağız. Tekrardan terörün türememesi için, devlet içinde devlet yapılanması olmaması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yollardayım” dedi.

        Özavcı’nın bir sonraki durağı ise Erzurum ile Van olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa