Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşova ve Suluova'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri onuruna iftar programları düzenlendi.

        Suluova'da bir restoranda düzenlenen iftar programında konuşan Kaymakam Şafak Gürçam, devletin tüm kurumlarıyla şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu, telefon ve kapılarının kendilerine 7 gün 24 saat açık bulunduğunu dile getirdi.

        Belediye Başkanı Fatih Üçok ise şehitlerin canlarını feda ederek, gazilerin de bedenlerini siper ederek kendilerine bu vatanı bıraktığını vurgulayarak, "Bizler de aziz vatanımızı ilelebet yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyorum." ifadesini kullandı.

        Program, iftarın ardından duayla sona erdi.

        - Taşova

        Taşova Kaymakamlığınca şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

        Kaymakam Efe Kılıç, bir restoranda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, aynı sofrada şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Programda Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi.

        İftar programına Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile ilçe protokolü de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa