Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA’da trafik ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde durdurdukları kadın sürücüleri karanfille karşıladı. Uygulama için durdurulduklarını düşünen kadın sürücülere İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt tarafından karanfil verildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Paşa Caddesi’nde kadın sürücülere karanfil vermek için araçları durdurdu. Uygulama için durdurulduklarını zanneden kadın sürücüler, kendilerini karanfillerle karşılayan Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’u görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Müdür Kurt, kadın sürücülerin Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, “Siz kadın sürücülerimiz her işte olduğu gibi trafik kurallarına uyma noktasında da titizsiniz. Bizler kadın sürücülerimizden memnunuz. Kadın düzeni ve kadın titizliği trafikte de var. Kadın sürücülerimizin artmasını ve toplumun her kesiminde yer almasını istiyoruz. Bu vesile ile de Kadınlar Günü’nüzü kutluyor, kazasız belasız günler diliyorum" dedi.

        Kadın sürücüler ise İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’a ve polis ekiplerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa