Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Alec Baldwin "Rust" filmi çekiminde 'kasıtsız insan öldürmek' suçlaması iddiasıyla yeniden yargılanacak - Magazin haberleri
        • 1

          Alec Baldwin, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in Ekim 2021'deki ölümü nedeniyle 'kasıtsız adam öldürmekle' suçlanmıştı. Hutchins, Baldwin'in prova yaptığı tabancanın ateş alması sonucu ölmüş ve yönetmen Joel Souza da yaralanmıştı.

        • 2

          HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR DÜŞMÜŞTÜ

          Alec Baldwin, Halyna Hutchins'in ölümünden sorumlu olmadığını ve tetiği kendisinin çekmediğini söylemişti. Savcılar, Alec Baldwin'in kullandığı silahın modifiye edilmiş olabileceği ve bu sayede tetik çekilmeden ateşlenebileceğine dair kanıtların ortaya çıkmasının ardından oyuncu hakkındaki suçlamaları düşürmüştü.

        • 3

          Ancak ardından silah bağımsız bir uzman tarafından test edildi ve tetik çekilmedikçe silahın ateş almadığı ortaya çıktı. Bu da FBI'ın daha önce yaptığı testleri doğruladı.

        • 4

          YENİDEN YARGILANACAK

          Bunun üzerine New Mexico savcıları, Alec Baldwin'i 2021'deki ‘Rust’ın setinde ölümcül silahlı saldırısıyla bağlantılı olarak yeniden 'kasıtsız adam öldürmek'le suçladı. Baldwin'in davasının kasım ayı ortasında görüleceği belirtildi.

        • 5

          Davanın özel savcısı Kari Morrissey'in ve Alec Baldwin'i temsil eden bir avukatın ise 'Reuters'in yorum taleplerine yanıt vermediği kaydedildi.

          Fotoğraflar: AA, AP

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa