Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray’da AFAD ekipleri boğulma vakalarının önüne geçebilmek amacıyla eğitimlerini sürdürüyor.

        Aksaray’da boğulma vakalarının önüne geçilmesi için Acil Afet Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen eğitimler devam ederken, özellikle çocuk ve gençlere yönelik boğulma eğitimleri veriliyor.

        Konuyla ilgili bilgiler veren AFAD Müdürü Cezmi Türkmen, “İlimiz genelinde baraj, gölet, akarsu, sulama kanalı ve geniş su birikintilerinin yakınlarında bulunan 55 adet yerleşim biriminde, okul, camii ve kahvehanelerde eğitimler verdik. Verilen eğitimlerle toplam 4 bin kişiye birebir ulaştık. Özellikle öğrencileri ve gençleri hedef aldığımız eğitimlerde baraj, gölet, akarsu, sulama kanalı gibi yerlere asla girilmemesi gerektiği, bu yerlere düşülmesi durumunda neler yapılması gerektiği konusunda eğitimler verdik. Eğitimlerimiz çok başarılı geçti. Bundan sonra da eğitimlerimizi hız kesmeden devam ettireceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa