Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Partili Çamlı'nın babası son yolculuğuna uğurlandı

        AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın babası olan Ahmet Zeki Çamlı'nın 83 yaşında hayatını kaybetti. Çamlı'nın cenazesine yoğun katılım oldu.

        Çamlı için Fatih Camisi'nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile bazı milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları katıldı.

        Tören öncesi camiye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak da Çamlı ailesine taziyelerini iletti.

        Cenaze namazını İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz'ın kıldırdığı Çamlı'nın naşı, Edirnekapı'daki Sakızağacı Şehitliği'nde toprağa verildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa