Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Serpil Örümcer'e yardım talimatı

        Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın maddi sıkıntı içinde olan oyuncu - şarkıcı Serpil Örümcer'e yardım eli uzattığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Örümcer'in sosyal medya hesabından paylaştığı yardım talebi videosunun ardından bakanlık harekete geçti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, konuyla ilgilenmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi.

        Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

        habericionecikanlar#180#left#

        Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Serpil Örümcer; "Ben 70'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        REKLAM

        Serpil Örümcer

        Konuyla ilgiyi duygu ve düşüncelerini öğrenmek için ulaştığımız Serpil Örümcer, Habertürk'ten Aytekin Teker'e şu açıklamayı yaptı; "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelenler, beni huzurevine yönlendirmek istedi. Ancak kızım ve iki torunumla yaşıyorum. Onları bırakmam. Kızımın psikolojik sorunları var. Bir aylık kiramı (3 bin TL) bir hayırsever ödedi. Ancak ev sahibim mart ayında kiramı 8 bin TL yapmak istediğini söyledi. Yüzde 25'ten fazla yapamayacağımı ilettim. Sanırım mahkemelik olacağız" dedi.

        Sosyal medya hesabından IBAN paylaşan Serpil Örümcer, hesabına 5 - 10 bin TL arasında bir yardım geldiğini de sözlerine ekledi.

         Fotoğraflarını 200 TL'ye satıyor
        Fotoğraflarını 200 TL'ye satıyor Haberi Görüntüle
         'Bayan Bacak'ın dramı
        'Bayan Bacak'ın dramı Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa