Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, il merkezinde yapımı devam eden inşaatları denetledi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Milli Eğitim İnşaat Emlak Şube Müdürü Mehmet Sebih Özden ile birlikte Yavuz Selim Ortaokulu, 100 Yıl Gazi İlkokulu, TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi, Hayrettin Atmaca Kız İmam Hatip Lisesi, Öğretmenevi ve İl Müdürlüğü hizmet binalarının inşaatlarını denetleyen İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak, inşaatın tamamlanması sürecinin hızlandırılması talimatını verdi. İnşaatlarda bir süre incelemelerde bulunan Turan, okulların 20182019 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

        Okullarda eğitim öğretimin olabildiğince kolaylaştırmak için çalıştıklarını kaydeden Turan, okulların, toplumsal ahlakı benimsemiş bireyler yetiştirmeye uygun hale gelmesinin önemli olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa