Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ekmek ve pide fırınlarında hijyen, gramaj ve yumurta kontrol denetimlerine başladı.

        Şuhut Belediyesi zabıta ekipleri ekmek ve pide fırınlarında gerekli denetimleri yaparak temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını, çıkan ekmek ve pidelerin gramajlarının doğru ölçüde olup olmadığını ve genel temizlik ve ekmek fiyatlarının kontrolünü gerçekleştirdi.

        Şuhutlu hemşehrilerinin sağlığını korumak için fırınlarda rutin kontroller yaptıklarını ifade eden Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ''Hemşehrilerimizin daha iyi kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek ve pide yiyebilmelerini sağlamak için Şuhut ilçemizde rutin olarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ramazani Şerif ayının gelmesi dolayısıyla bu mübarek günlerde denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. İlçemizde vatandaşlarımızın talep ve şikayetleri doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirerek özellikle ekmek ve pide fırınlarında gramaj hijyen ve yumurta kontrollerini halkımızın sağlığı için gerçekleştiriyoruz'' diye konuştu.

        Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kurallara uymayan halkın sağlığını hiçe sayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa