Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11 adrese yapılan baskınla çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 8 şüpheli yakalanarak gözaltını alındı.

        İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda toplam 11 adreste 9 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. İkamet aramalarında; 221 kök dişi hint keneviri, 82,99 gram kubar esrar maddesi, 25,77 gram toz esrar maddesi, 25,23 gram kenevir tohumu, 27,26 gram skunk maddesi, uyuşturucu özelliği olan 1 adet mantar, 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ile 2 adet esrar maddesi öğütmekte kullanılan aparat, 1 adet polis gömleği, 1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait şarjör, 1 adet demir sopa ele geçirildiği bildirildi.

        Yapılan operasyon sonucu 8 şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, 3 şüpheli şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 5 şahıstan 3'ü ise adli kontrol şartı ile salıverilirken, diğer 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa