Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2018 faaliyetleri kapsamında Bursa’da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı başarıyla temsil eden sporcular, Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.

        Bursa’da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasına beş sporcuyla katıldıklarını ve ilimize beş madalya ile döndüklerini söyleyen Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt, organizasyona katılımları konusunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan büyük destek aldıklarını ifade ederek kendisine teşekkür etti. Başarılı atletler Kübra Saltık Sönmez, Çetin Sarıgül ve Gülbahar Olucak ise şampiyonada aldıkları 5 madalya ile Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde temsil ettiklerini ifade ederek desteklerinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür ettiler.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa