Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri refüj ve parklarda yazlık çiçek ekimine devam ediyor.

        Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, park ve bahçeler müdürlüğünün ilçe genelinde bulunan 16 parkta ve refüjlerin tamamında görselliği daha da güzelleştirmek için bin adet çıtrık, bin adet kirli hanım, 500 adet vinka, hanım düğmesi ve petunya çiçeklerinin dikildiğini belirtti. Yılda ortalama 30 bin adet çiçek dikildiğini belirten Başkan Özdemir, “Çiçeklerimizi kendi seramızda yetiştiriyoruz. Seramızda hem yazlık hem de kışlık çiçeklerin yetişmesinin ardından park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri hangi park ve refüje ne tür çiçeklerin dikileceğini belirleyerek dikim zamanında hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Ayrıca ilçemizde ağaçlandırma çalışmaları ve ağaçların bakımları ile yeşil alanların bakımları rutin çalışma olarak da devam etmektedir” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa