Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde yapılan Hacivat Karagöz gösterisine çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

        Kahta Belediyesi bu Ramazan ayında düzenlediği 6. etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı. Seyir Tepesinde (Ebu Sadık Parkı) yapılan gösterilere vatandaşlar, yoğun bir ilgi gösterdi. Etkinlikte Karagöz ve Hacivat gösterisi dışında çocuklara özel Ateşbaz Gösterisi, Palyaço şov, Pala Remzi ve Bitirim Hüsnü gibi Ramazan gösterileri de yapıldı.

        Ramazan etkinlikleri hakkında konuşan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, “Her yıl Ramazan ayına özel olarak düzenlediğimiz etkinlikleri, bu yıl da düzenliyoruz. Vatandaşlarımız bu mübarek ayda tasavvufla adeta iç içe girmiş bir durumda. Biz de Kahta Belediyesi olarak bu tasavvufi atmosfere katkıda bulunmak için çeşitli programlar hazırladık. Ramazan ayı boyunca Kahta halkı için 19 etkinlik düzenleyeceğiz. Bugünkü etkinliğimizde çocuklarımıza yönelik bir program düzenledik. İnşallah çocuklarımızı sevindirmişizdir. Tüm Kahta halkını etkinliklere katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa