Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından “Türkİslam Bilim ve Fikir Adamlarından Portreler” adlı yağlı boya resim sergisi açıldı.

        Üniversitenin Sanat Galerisinde gerçekleştirilen serginin açılışına Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Muhammet Alagöz, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nurullah Atalay ve öğrenciler hazır bulundu.

        26 eserin yer aldığı sergide Farabi, İbni Haldun, Biruni, Fuzüli, Ali Kuşçu ile Necip Fazıl Kısakürek ve Aziz Sancar gibi Türkİslam bilim ve fikir adamlarının yağlı boya çalışmaları yer aldı.

        Sergi açılışında konuşan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, çalışmalarda emeği geçen tüm öğrencileri tebrik ederek teşekkür etti.

        Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından yapılan eserlerin serginin ardından Eğitim Fakültesine devredileceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa