Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti 26. Dönem Milletvekili Adnan Boynukara, memleketi Adıyaman’da aday olmamasına rağmen seçim çalışmalarına katıldı.

        24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde aday listesinde yer almayan Milletvekili Adnan Boynukara, seçim çalışmalarına başladı. Önceki gün Adıyaman’a gelen Adnan Boynukara ilk olarak AK Parti seçim bürosunu ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet etti.

        Milletvekili Boynukara daha sonra önceki dönem İl Başkanlarından Abdurrahman Dimez ve Seyfettin Bilen’i ziyaret etti. MemurSen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz ve yönetim kurulu üyelerini sendika binasında ziyaret eden Boynukara, buradaki ziyaretinin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay ve yönetimini ziyaret etti.

        Merkez Yenipınar esnaflarını ile sohbet eden Adnan Boynukara, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin önemine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak gerektiğine işaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa