Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Daha önce Adıyaman Ziraat Odası Başkanlığı yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Yakup taş gittiği yerlerde çiftçilerin yakın ilgisiyle karşılaşıyor.

        AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Taş’ın listede yer alması özellikle çiftçiler tarafından sevinçle karşılanmıştı. Ziraat Odası Başkanlığı döneminde çiftçiler ile iç içe olan ve sürekli üreticinin yanında yer alan Yakup Taş, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

        Tut ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Yakup Taş, üreticilerle bir araya geldi. Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Kahta Ziraat Odası Başkanı Fatin Rüştü Turanlı, Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özer, İl Genel Meclis Üyeleri Fahri Bozdağ, Kadir Gürbüz, Besni eski il genel meclis üyesi Kemal Temel ve AK Parti Tut İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ile birlikte ilçeyi gezdi.

        Ziraat odası başkanları Yakup taş’ın listede yer almasının üreticiler için bir şans olduğunu belirterek, Taş’ı yalnız bırakmayacaklarını dile getirdiler.

        Yakup Taş ise, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çiftçinin yanında yer alacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa