Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’da dolarlarını bozduran muhtarlar daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için seçim bağışında bulundu.

        Türkiye ekonomisine operasyon çeken küresel güçlere karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Doları satın, oyunu bozun” çağrısına Adıyaman’da muhtarlardan cevap geldi. Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve beraberindeki muhtarlar dolar bozdurdu.

        Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğine üye muhtarlar bin 200 dolar bozdurdu. Muhtarlar daha sonra hep birlikte bankaya giderek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim bağışı hesabına derneğin 1 aylık üye aidatı olan 500 TL’yi yatırdı.

        Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, muhtarlığın altın çağını yaşadığını ve bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde olduğunu belirtti.

        Başkan Taş, “Adıyaman’da muhtarlar olarak ülkemizin içinde bulunduğu her duruma hep duyarlı davranmıştır. Hiçbir zaman sorunlardan kaçmadık. Özellikle yaralara parmak bastık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘dövizi boz, oyunu boz’ talimatıyla Dolarımızı bozdurduk. Bütün arkadaşlarımız Dolarımızı bozdurarak Türk Lirasına yöneldik. Dernek aidatından Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim hesabına bağışta bulunduk” dedi.

        Muhtarların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güveninin tam olduğunu kaydeden Taş, “Adıyaman köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveninin tam olduğunu ve kendisini hiçbir şekilde yalnız bırakmayacağız Cumhurbaşkanımızın yanındayız. O bu güne kadar muhtarlık camiasının hiçbir zaman kavuşamadığı bir noktaya getirdi. Şuan için muhtarlar onun için altın çağını yaşamaktadır. Biz bugün değil, yarında Cumhurbaşkanımızın yanında dik durmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa