Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’da alışveriş bahanesiyle girdikleri iş yerlerinde el çabukluğuyla hırsızlık yapan 5 kadın, polis ekiplerince yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi eski Kahta Caddesi üzerindeki bir iş yerine gelen kadın, 2 adet telefon kulaklığı almak için iş yeri çalışanına 200 TL verdi. Para üstünü alan kadın, çalışanın 100 TL’yi de bozmasını istedi. Çalışanın kendisine verdiği para üstünden 50 TL’yi elindeki cep telefonunun arkasına gizleyen kadın, kulaklık almaktan vazgeçtiğini söyleyerek 200 lirayı geri istedi. 200 lirayı alan kadın, çalışandan aldığı para üstünü 50 TL eksikle geri vererek olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra durumun farkına varan iş yeri sahibi polisi aradı. Hemen harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yerinden 50 lirayı çalan kadın ile yanında bulunan 4 kadını cadde üzerinde yakaladı. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen 5 kadının Adıyaman’daki çeşitli iş yerlerinde aynı yöntemle hırsızlık olayları gerçekleştirdikleri öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa