Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi tarafından Yeni Mahalle Aksa Kavşağında kaldırım döşeme çalışması yapıldı.

        Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

        Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce genişletilerek önemli bir nokta haline getirilen, 2. Çevreyolu ile Petrol Caddesi’ni birbirine bağlayan Yeni Mahalledeki Aksa Kavşağında kaldırım taşı döşeme çalışması yapıldı.

        Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, son yıllarda sürdürdükleri çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Şehrin birçok noktasında sürdürdüğümüz çalışmaları Yeni Mahalle’de bulunan Aksa Kavşağında da gerçekleştiriyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlamayı planladığımız çalışmamız sonunda bu kavşak daha yoğun bir şekilde kullanılacaktır” diye konuştu.

        Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve ekibine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa