Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için AK Parti’nin listesinden aday gösterilen Abdulaziz Aslan, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

        AK Parti’nin 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için belirlediği listede 5. sırada yer alan İnşaat Mühendisi Abdulaziz Aslan, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

        Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan’ın da eşlik ettiği ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Kutlu’nun deneyimli bir siyasetçi olduğunu söyleyen ve amaçlarının el birliğiyle Adıyaman’ı en iyi şekilde kalkındırmak olduğunu dile getiren Aslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla layık görüldüğümüz şerefli görev için kolları sıvadık. Eğer Allah’ın izni, halkımızın da takdiriyle milletvekili seçilmemiz durumunda, bu ak kadro ile ilimiz için var gücümüzle çalışacağız. Bu anlamda partimizin deneyimli isimlerinden birisi olan Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu ağabeyimizi görüş alışverişinde bulunmak için ziyaret ettik. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah” şeklinde konuştu.

        Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’nin büyük bir zaferle ayrılacağına inandığını dile getirerek, seçilecek olan ekiple birlikte Adıyaman için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi ve misafirlerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa