Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Cumhuriyet İlkokulu 2D sınıfı öğrenci ve velileri tarafından açılan sergide, geri dönüşüm ile elde edilen materyaller sergilendi.

        Cumhuriyet İlkokulu 2D Sınıf Öğretmeni Naile Öz öncülüğünde öğrenciler serbest zaman etkinliğinde yaptıkları eserler ve velilerin yaptıkları geri dönüşüm materyalleri okul koridorunda sergilendi. Öğrencilerin oluşturduğu müzik grubunun ezgileri eşliğinde ürünler sergilendi. Birbiriden farklı ürünler velilerin beğenisine sunuldu.

        Sınıf Öğretmeni Naile Öz, amaçlarının öğrencilerin el yeteneklerini geliştirmek olduğunu belirterek, “Amacımız hem el yeteneklerimizi geliştirmek, derslerimizden arta kalan zamanlarımızı değerlendirmek. Farklı düşünmelerini sağlamak istedik. Değerli velilerimizin kullanıp attıkları ürünleri geri dönüşüme uygun olan materyalleri kullandık. Özellikle annelerimize bize bu etkinlikte yardımcı oldukları ve bize katkı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Ürünlerimizin bir kısmı öğrencilerimizin serbest zaman etkinliğinde yaptığı çalışmalar, diğeri ise annelerin atmayı düşündüğü materyalleri kullanarak yeni ürünler oluşturduk. Geri dönüşüm kapsamında taş boyama, plastik şişelerden kumbara, diş fırcalıkları, ağaç yapraklarını kurutarak kitap ayıraçları, ağaç kozalaklarından mumluklar yaptık” dedi.

        Okul Müdürü Ebubekir Turmaz, sınıf öğretmeni Naile Öz ve öğrencilerini bu güzel ürünlerden dolayı tebrik ederek, “Bu sınıfımın öğretmen ve öğrencilerine bu etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. Bu sınıfımız daha önce bir köy okulumuza malzeme yardımında bulunmuşlardı. Öğretmen ve öğrencilerimizi duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Bu güzel sergimizde bu güzel eserleri sergiledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa