Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi yolunda daha önce gerçekleştirdikleri yol genişletme ve düzenleme çalışmasından sonra asfalt çalışmalarına başladı.

        Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) güzergahında bulunan Karapınar Caddesinde daha önce yol genişletme ve düzenleme çalışması yapan Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun şekilde kullanılan yolu kısa süre içerisinde hizmete açmak için asfalt dökümüne başladı.

        Türkiye Petrolleri ve OSB’den dolayı yoğun bir şekilde kullanılan yolun bir an önce hizmete açılması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Adıyaman Belediyesi yetkilileri, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

        Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri ise Adıyaman Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa