Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’da, Tarihi Çırçır Pınarı Çeşmesine uzun zamandır yapılmayan bakım ve yazılan yazılar vatandaşlarca tepkilere neden oluyor.

        Alitaşı Mahallesinde bulunan Tarihi Çırçır Pınarı Çeşmenin suları bakımsızlıktan dolayı kururken, duvarlarına yazılan yazılarda çirkin bir görüntüye neden oluyor. Tarihi alanların korunup ve bakımlarının eksiksiz bir şekilde yapılmasını dile getiren vatandaşlar, "Hatırladığımız kadarıyla bu tarihi yerin bakımı 2007 yılında yapılmıştı. O günden bu güne bir daha bakım yapıldığını hatırlamıyoruz. Bakımsızlıktan dolayı çeşmenin suları kurudu şuan bir damla bile su akmaz oldu. Hem suların kuruması hem de kendini bilmez kişilerin çeşme duvarlarına yazdığı yazılardan dolayı çeşme tamamen kullanılamaz hale geldi. Bizleri bu tür eski yapılan korunmasını ve gerekli bakımlarının yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa