Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Adayı Mahmut Nedim Evli, milletvekili aday listesinde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek partililere ve Adıyaman halkına teşekkür etti.

        Adıyaman sevdalısı olarak Adıyaman’a hizmet etmek için her daim hazır olduğunu vurgulayan Milletvekili Adayı Evli, “Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak, 27. dönem milletvekilliği aday listesinde yer almaktan onur duyuyorum.

        Bu yola ben demeden biz diyerek hizmet bilincinde nasıl çıktıysak bundan sonra da hep birlikte, el ele, omuz omuza, daha aydınlık bir gelecek, refah düzeyi yüksek bir Adıyaman için, tam bağımsız Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

        Listede yer alan ve yer alamayan bütün yol arkadaşlarıma, süreçte emeği geçen bütün partili yoldaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyor, bu süreçte başarılar diliyorum. Biz birlikte daha güçlüyüz.

        Her daim bir Adıyaman sevdalısı olarak Adıyaman’ımız için hemşerilerimizin emrinde çalışmaya devam edeceğim. Partimize, Adıyaman'ımıza ve bütün Türkiye'ye hayırlı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa