Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Bahar Şenliği etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

        Adıyaman Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkında gerçekleşen etkinliğe Adıyaman Vali Yardımcısı Ayhan Akpay, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, eşi Fulya Kutlu, Adıyaman Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkan Vekili Mehmet Dağtekin, Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, Adıyaman Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu, engelli dernekleri başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Şehit Cem Özgül İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteriyle başlayan etkinlik, Türkiye Petrolleri Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin ‘Yarınlar Bizim İçin’ adlı şiir dinletisi ve 80. Yıl Zihinsel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan Mehter Takımının gösterisiyle devam etti.

        Öğrencilerin bir birinden güzel gösterilerinden sonra Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencilerinin canlı müzik dinletileri eşliğinde Engelsiz Yaşam, Beceri ve Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırladığı resim, fotoğraf ve ahşap sergisi davetliler tarafından gezildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa