Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İstişare ve Yönetim Kurulu Toplantısı için Adıyaman’a gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu üyesi muhtarları ağırladı.

        Adıyaman’da gerçekleştirilen 37. İstişare ve Yönetim Kurlu Toplantısını ve akabinde ki Muhtarların Dünü, Bugünü konulu konferans öncesi Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu ziyaret eden Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ve Adıyaman Muhtarlar Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş Adıyaman’da ağırlayan Başkan Kutlu’ya teşekkür etti. Adıyaman Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette misafirlerini ağırlayan Başkan Kutlu, Türkiye’nin dört bir yanında gelen muhtarları Adıyaman’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Adıyaman hakkında da kısa bir bilgi veren Başkan Kutlu, Adıyaman’ın tam bir huzur kenti olduğunu dile getirerek, “Bu topraklarda yaşayanlar tarih boyunca hiçbir savaşa tanıklık etmemişlerdir. Hep hoşgörüye şahitlik etmişlerdir. Dün nasıl barış içerisinde yaşanmışsa bugünde Türk’ü Kürdü, Müslüman’ı Hıristiyan’ı, Alevi’si Sünni’si bu topraklarda aynı hoşgörüyle yaşamaya devam etmektedirler” dedi.

        Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz ise Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun davetlisi olarak Adıyaman’a bir kez daha geldikleri için mutlu olduklarını söyleyerek, her seferinde kendilerine gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı Başkan Kutlu’ya teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa